_MG_9688Alt2_edited_edited.jpg

VI FORTSÄTTER YOGA...

Uppdatering 2020-11-18:

 

Vi kommer låta kurserna rulla. Vi gör allt vi kan för att motverka smittspridningen och trängsel. 

 

Vi släpper just nu in endast de som bokat sig för kurs men inga dropin. Vi räknar med att flera kommer välja att inte komma pga restriktionerna vilket kommer hålla nere antal deltagare. Vi har max 15 (mot normalt 25) bokade på kurserna så vi uppskattar att det kommer vara max 8-10 i en sådan grupp. Vi anser att vi kan hålla avstånd på ett bra sätt i våra lokaler. Yogasalen är 100 kvm och ca 8-10 deltagare på en sådan yta borde vara rimligt även i dessa tider.

 

Du som deltagare får själv ta ställning till om du finner det lämpligt att komma. Vi kan dock inte ersätta ev missade tillfällen av ekonomiska skäl.

 

>>> Tänk på när du kommer och går i vår entré att vi inte trängs där. Släpp ut de som är påväg ut först, vänta i hallen och te-hörnan vid hissarna om det redan är en grupp inne i yogalokalen. Tvätta och sprita händerna.

Hoppas på förståelse för vårt resonemang. Detta kan ändras beroende hur läget utvecklas. 

 

Varma hälsningar

Jenny

***

Uppdatering från oss efter Folkhälsomyndigheternas senaste riktlinjer.

2020-11-01

 

Vi ser vår verksamhet som oerhört viktig i dessa tider då den bidrar till människors fysiska och psykiska välmående. Våra klasser kommer fortsätta som vanligt tills vidare. Vi har fortfarande färre deltagare i salen och det är gott om utrymme. Vi tar in max 15 deltagare på våra pass mot normal kapacitet om 30 deltagare. Varje gång är det dessutom några borta. Vi kommer inte släppa på några dropin platser utöver dessa så länge restriktionerna råder. Vi anser att vi i och med detta erbjuder en trygg plats för ditt välbefinnande på yogamattan. 

 

För dig som vill finns alltid möjligheten att ta med egen yogamatta/handduk att lägga över de befintliga. Kom ihåg att tvätta händerna när du kommer och självklart att du är symptomfri.

  

Att ge dig själv yoga, meditation och centreringen in till dig själv blir extra viktigt är när det stormar runt omkring. Stress och oro bryter ner immunförsvaret. Vi bjuder på lugnet, återhämtningen och möjligheten att stärka ditt immunförsvar. 

 

För dig som väljer att stanna hemma hänvisar jag dig till några gamla inspelade yogapass på Facebook:

Enkelt yogapass för grundning - flöde i bröstkorg/hals/nacke

Yoga för inre frid och kraft

Kort yogastund för mjukhet i kroppen

 

Jag vill också påminna om att det går utmärkt att boka enskilda sessioner med mig. För en eller flera personer ifall du inte vill delta runt personer du inte känner: Läs mer och boka här.

 

Fortsätt att hand om dig!

 

Varma hälsningar

Jenny Israelsson,

Studioägare

CENTERPEACE YOGA

  • Grey Facebook Icon

info@centerpeace.se

0708 56 95 20