top of page

DJUPT LYSSNANDE

SÖNDAG 30 MAJ

kl. 9:00-16:00

En heldag med yoga, gemenskap, tystnad & Sound healing. Djupt möte med dig själv.

Varmt välkommen till en heldag för kropp och själ - in till din inre plats av lyssnande. Ett lyssnande i mjuk yoga med din kropp, ett lyssnande i tystnad där själen får göra sig hörd och i lyssnade av varandra i tystnad och i delning (om man vill). 

 

Vi kommer göra mjuk enkel yoga, baserad på yinyoga och medicinsk yoga, där du leds in i en djup och hållen plats i dig själv. Du är hela dagen i och med ditt space men vi kommer också ha en stund där vi delar med oss (om du vill) för varandra våra tankar/känslor om vad som berör oss just nu i livet. Att BARA lyssna på sig själv och varandra är ett fint steg in i växande med sig själv. Där vi bara är vid varandras sida utan att behöva säga/göra något. Att uppleva sig själv och bli berörd av en annan människas tankar och känslor. Att vara i LYSSNANDE.

 

Om vädret tillåter kanske vi tar en tyst promenad i den vackra skogen i närheten av studion och ev ljudmeditation i det gröna. Eller så mediterar vi inne i studion och avslutar med ett ljudbad/sound healing.

 

Det blir en skön och omvårdande dag i lyssnade av både ljud och tystnad.

 

Söndag 30 maj 2021 kl 9:00-16:00

Kostnad: 1.111 kr inkl fika. Faktureras.

Ta med egen lunch då det inte finns några lunchrestauranger i närheten. Kyl, kokplattor och micro finns.

Ta med varma kläder och en ryggsäck om vi tar oss ut för skogs- och ljudbad.

Varmt välkommen!

bottom of page