fullsizeoutput_33c9_edited_edited.jpg

Tema-kvällar:
Hormonyoga med Ellen 

Under tre fristående kvällar i höst gästar Ellen Engvall Centerpeace. Fördjupande yoga och spännande föreläsningar på olika teman inom det enorma ämnet HORMONER.

DETOX & LIVSGLÄDJE

ONSDAG

8 SEPTEMBER

kl. 18:00-21:00

Vill du leva ditt liv på bästa sätt? Med ett klart sinne och en lättare kropp? Och rikta din intention på ett mer avslappnat och glädjefyllt liv?

Då är detta en kurs för dig som ger dig kunskap om och erfarenhet i hur du kan rensa din kropp och ditt sinne och balansera dina hormoner och känslor. Kunskap som kan hjälpa dig att leva ditt liv på bästa sätt som just du vill och behöver. Verktyg som hjälper dig att styra riktningen mot ett renare, lättare och mer inspirerande liv. 

Kvällen startas med ett yogapass för att balansera och vitalisera kropp, hormoner, sinne och känslor. Efter det har vi teori om mat, livsstil och vilka områden man kan se över och detoxa för att kunna leva ett bättre och mer tillfredsställande liv. Du behöver inga förkunskaper och nya likväl vana yogis är välkomna.

 

HormonyYoga är ett självläkningsverktyg som hjälper dig att minska stressen på alla plan och att nå balans på djupet. Yogan och andningen ger återhämtning och självkännedom så att du kan börja ta hand om dig själv och göra det du behöver för att må bra i ditt liv. 

 

Investering

595 kr eller 1.495 kr för alla tre kvällar i höst (+ moms företag).

Meddela i din bokning om du vill delta i alla tre tema-kvällar.

Faktura skickas till din mejl.

Plats: Centerpeace yoga, Mekanikervägen 13, plan 4, Tullinge

press to zoom

press to zoom
1/2

LYMFSYSTEMET - FLÖDE, KLARHET OCH ENERGI

ONSDAG

13 OKTOBER

kl. 18:00-21:00

Extra-insatt tillfälle:

ONSDAG 3 NOVEMBER

kl. 18:00-21:00

Känner du dig uppsvälld? Har du ont i dina leder? Lider du av ömmande lår? Är du ofta förkyld? Drabbas du av återkommande urinvägsinfektioner? Har du svårt att tappa vikt trots träning och bra matvanor? Har du problem med stress och huvudvärk? Känner du av hormonella svängningar?

Lymfsystemet är ett eget kärlsystem som går parallellt med venerna i kroppen och är en viktig del av cirkulationen. Det tillhör kroppens immunförsvar och fungerar både som avlopp och reningsverk.

 

Detta är en kväll för dig som vill lära dig mer om hur lymfan påverkar ditt mående och hur du själv kan får fart på cirkulationen. Vi gör ett yogapass för ökat lymfflöde, går igenom egenvårdsmassage för lymfan samt hur kost och livsstil kan ge dig ett bättre lymfflöde. Allt för att du ska få mer energi, känna dig mer klartänkt och nöjdare i tillvaron. Många blir av med vätskeansamlingar i kroppen tappar därmed vikt och plufsighet i olika delar av kroppen.

 

Investering

595 kr (+ moms företag). Faktura skickas till din mejl men lämna även postadress och mobilnummer, tack!

Plats: Centerpeace yoga, Mekanikervägen 13, plan 4, Tullinge

press to zoom

press to zoom
1/2

HORMONBALANS - HUMÖR, FOKUS OCH STABILITET

OBS! NYTT DATUM:

ONSDAG

1 DECEMBER
kl. 18:00-21:00

De flesta kvinnor idag har känt av sina hormoner på ena eller andra sättet. Frågan är om du vet vilka olika symtom och besvär våra hormoner kan ge? Du kanske också vill ha mer kunskap om hur din kropp fungerar och hur just du kan skapa balans.

Hormonerna är nyckeln till vårt välbefinnande, de styr humöret, tankeförmågan, energinivån och lusten. Hormonerna spelar oss också ett spratt på olika sätt under livets olika faser, är det inte PMS så kan det vara problem att bli gravid, eller klimakteriebesvär.

 

Du får kost- och livsstilsråd för att skapa djupgående hormonbalans och kraftigt reducera stress. Denna kurs rekommenderas även vid ex minskad sexlust, sköldkörtelobalanser, utmattade binjurar eller andra hormonella obalanser. Kurserna är även för dig som vill hålla ditt hormonsystem ungt och vitalt.

 

Vi gör ett pass med HormonyYoga tekniker för att balansera och vitalisera kropp, hormoner, sinne och känslor. HormonyYoga är ett självläkningsverktyg som hjälper dig att minska stressen på alla plan och att nå balans på djupet. Yogan och andningen ger återhämtning och självkännedom så att du kan börja ta hand om dig själv och göra det du behöver för att må bra i ditt liv.

 

Denna kväll är för dig som på allvar vill ta tag i och påverka ditt mående för att skapa vitalitet och ett liv med mer glädje, närvaro och balans. Du behöver inga förkunskaper och nya likväl vana yogis är välkomna.

 

Investering

595 kr (+ moms företag). Faktura skickas till din mejl.

Plats: Centerpeace yoga, Mekanikervägen 13, plan 4, Tullinge

press to zoom

press to zoom
1/2

OM ELLEN ENGVALL

3 ONSDAGS-KVÄLLAR HÖSTEN 2021

8 SEPTEMBER

13 OKTOBER + extra 3 NOVEMBER

1 DECEMBER

kl. 18:00-21:00

Ellen är en inspirationskälla som lever som hon lär! Full av kraft o sprudlande livsglädje, mjuk, feminin, stark och strålande. Hon utvecklas själv hela tiden och hennes pedagogik är baserad på lång erfarenhet av kvinnors hälsa och behov.

Hon är utbildad barnmorska och mediyogaterapeut. Hon har senaste 5 åren utbildad mer än 700 yogalärare inom Mediyoga, Hormonyoga och Gravidyoga. Yoga för kvinnor har alltid varit den självklara inriktningen för Ellen eftersom behovet är stort. Många kvinnor behöver både lära sig och förstå livet som kvinna och hormonsystem, och själva kunna skapa hormonbalans.

Ellen erbjuder yoga för kvinnor som vill hitta sin urkraft och livsglädje och börja älska sig själv och livet fullt ut.

press to zoom
1/1