top of page
4f6e72e1-499d-44c3-8057-7449883e3273_edited_edited_edited.jpg
DAGS ATT GÅ VIDARE
Centerpeace yogastudio upphör till årsskiftet

Det är med sorg i hjärtat som jag behöver meddela att Centerpeace yogastudio stänger vid årsskiftet. 

 

Efter att ha klarat utmaningen genom pandemin började min hälsa spöka. Efter ett halvår av sökande efter rätt vård visade det sig vara en tumör. Tack och lov godartad men aggressiv som inte går att operera bort varpå jag behöver medicineras för att förhoppningsvis få den att dra sig tillbaka. Så även jag behöver dra mig tillbaka och ge mig själv mer utrymme för denna process att möta behandlingen och frisläppandet av tumören.

 

Det var knappast detta som låg i min vision för Centerpeace. Där jag såg att du som deltagare skulle finna denna plats som en oas där du skulle få fatt i ditt center-peace, din inre stillhet och ditt inre vetande. Men kanske ligger det en större visdom och mening med detta trots allt. Troligtvis har det inte med platsen att göra. Oftast när vi sätter intentioner tar de oss till nya platser i oss själva som är bortom vad vi kan föreställa oss. Hade/har min intention ett större syfte? Det återstår att se, men jag vet att jag nu är på en resa in i mitt inre, där jag skalar av roller och invanda sätt att jobba och vara på. Där jag kliver ut i en tillvaro där jag inte vet i det yttre vad som kommer att hända. Men där jag djupt i mig själv vet att jag kommer veta när det är dags. Just nu är det dags för mig att vila och möta min kropp med kärlek och omvårdnad. Det kommer visa mig vägen vidare in i nytt var-ande och nya uppdrag. 

 

Kanske kan detta vara en spegling till dig? Att denna resa av att finna ditt center-peace fortsätter. Där du vet att det inte har med en plats, en ledare eller en annan människa att göra. Där du är din egen vägvisare genom att du låter dig själv lyssna på och vara i ditt inre.

 

Nu återstår 6-7 veckor av kurserna på Centerpeace, vi har två gongbad inplanerade med mig och Linda samt Saharas måncirklar. Så låt oss kärleksfullt maxa dessa veckor på denna fina plats. Låt oss se detta som en fin ceremoni att släppa taget och nyfiket öppna oss för en ny väg. Köp plats på kurserna, använd ditt klippkort eller betala för de gånger som du vill droppa in. 

 

I stort sett alla inventarier och utrustning kommer att säljas ut. Jag kommer börja sätta priser på dessa så du kan kika om du vill köpa något medan du är på plats för klasser. I slutet av december blir det loppis och fika som avslutning på denna era.

 

Stort innerligt tack till alla som jag fått möta under alla dessa år! Varmt tack till alla ledare som varit med och bidragit med era gåvor till Centerpeace och tidigare Tullinge yogacenter! Det har varit en ära att få möta er allihopa.

 

Jag hoppas få se så många av er som möjligt på studion nu fram till jul och därefter i någon ny form någon annanstans. Återigen tack för denna tid!

 

 

Varma hälsningar

Jenny Israelsson

bottom of page