20210603 center peace yoga -178 webb_edited.jpg

Lång-onsdag med Jenny

Under fyra fristående onsdagskvällar myser vi riktigt länge med mjuk heltäckande yoga och sound/gongbad. 2,5-timmes pass.

LÅNG-ONSDAG

1 onsdag/månad, gå alla eller enstaka.

18:30-21:00

Datum: 29 sept, 27 okt, 24 nov, 22 dec.

Jag har längtat efter att få leda riktigt långa pass, där vi hinner igenom hela kroppen och kan också få tid att gotta oss en skön stund i ljuden. Så i höst erbjuder jag 4 tillfällen på onsdagar då detta kan ske!

Kom åt koderna inom dig själv för att flöda i ditt liv med kraft och samtidigt med ett stadigt lugn. Genom att förstå din kropp, dess rytmer och guidningssystem kan du också hitta nycklarna till ditt livselixir. Via, ofta enkla, lugna rörelser och mjuka positioner lär du dig förstå dig själv, att lyssna på känslor och allt som pågår inom dig och runt omkring dig. Allt som "händer dig", pågår i ditt liv och kropp, oavsett om det upplevs just då som positivt eller negativt, har någon gåva och vägledning till dig. Denna förståelse kan du uppnå via ett lyssnande inom dig själv. Detta space håller jag under mina klasser. Jag leder intuitivt en blandning som utgår från yinyoga, medicinsk yoga och kundaliniyoga. Jag blandar in sound healing från kristallskålar, kristallpyramider och gongar. Jag kanaliserar guidning/energier och healing via min förmåga att känna in gruppen och vad som pågår i kosmos, världen och med oss själva. Jag fungerar som en länk och aktiverare till din själskontakt och egen healingförmåga (som alla besitter). Denna kurs kräver inga förkunskaper. Detta är en enkel yoga för mjukhet i kropp och själ. Välkommen in till dig själv!

 

1 ONSDAG/MÅNAD kl 18:30–21:00:

29 sept, 27 okt, 24 nov och 22 dec 2021. 

Ledare: Jenny Israelsson

Pris 1.350 kr för alla fyra tillfällen. Meddela då här i första bokningen att du vill vara med på alla 4 tillfällen så får du en faktura på hela beloppet. Kom ihåg att boka varje datum också här på hemsidan.

Enstaka tillfällen: 450 kr/st. Betalning för enstaka tillfällen swishas till 0708569520 vid bokning för att bekräfta din plats.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3