LÄRARNA

Jenny Sjöberg

Lärare i yinyoga och vinyasayoga. Livscoach.

Tel: 0735 20 84 12

E-post: FleurMegumi@outlook.com

 

Jag arbetar till vardags som rektor där jag möter flera personer med svårigheter att hitta en balans i livet – man har ett högt tempo både på arbetet och hemma – vilket kan leda till olika stressrelaterade sjukdomar om man inte skapar balans. Det var orsaken till att jag själv hittade till yogan – jag behövde finna andrum både fysiskt och mentalt.

Min tanke är att man ska kunna delta på mina klasser oavsett vilken erfarenhet du har av yoga då jag erbjuder alternativa övningar för att passa din erfarenhet, dina styrkor eller vad du behöver utveckla. Min ambition är att du ska lära dig känna i kroppen när positionen är justerad för att få in en bra andning.

Karolina Malm

Lärare i Medicinsk Yoga. Massageterapeut, Koppning, Zonterapi och Shiatsu. Reikihealer. Livsstilscoach med stor passion för kost, örtmedicin, dans, svetthyddeceremonier och schamanska läror. 

Tel: 072 999 31 89

​E-post: karolina.maalm@gmail.com 

 

Jag arbetar intuitivt med olika terapeutiska metoder för att återställa balansen mellan kropp, sinne och själ. När kroppen är avslappnad får vi lättare kontakt med vårt högre jag och kan på den vägen hitta roten till våra olika fysiska och psykiska obalanser. Jag bjuder in dig till en resa i djup avslappning och medvetenhet genom alla mina behandlingar och ger dig verktyg att ta med dig hem för att fortsätta arbetet med att återfinna balans i dig själv och din tillvaro. Jag rekommenderar varmt en längre behandling för du ska kunna nå en riktigt djup och härlig avslappning. 

Fatima Abaas

Lärare i Medicinsk yoga och Yinyoga.
Yogisk chakraflödesmassage, Regndroppsmassage och Healing.

Tel: 0739 97 54 54
E-post: fatima.abaas@hotmail.com

 

Under mina klasser är min intention att skapa en tillåtande, varm och kärleksfull atmosfär där du kan utforska ditt inre. Jag vill att du ska känna att det är tryggt för dig att stanna upp, känna efter och låta kroppen tala sitt eget språk. Vi blickar inåt, övar oss på att släppa taget, skapa acceptans så att vi kan landa i oss själva och komma i kontakt med den inre livskraften.

Jenny Israelsson

Studioägare. Intuitiv yogalärare, coach och healer/sound healer. Ursprungliga yogaformer medicinsk yoga, kundaliniyoga och yinyoga. 

Tel: 0708 56 95 20

E-post: jenny@centerpeace .se

För mig handlar yoga om att vara sig själv, i sig själv. Att känna det som rör sig på insidan. Att ge kroppen en chans att "möblera om" sig själv. Att hitta in i sin justering och ursprungliga resonans.

 

Att vägleda mina klienter handlar för mig om space holding. Jag vill erbjuda ett space där du tryggt kan utforska din kropp, själ och ande - allt i ett.

Daniel Sandberg

Hatha och Vinyasa yogainstruktör (RYT500, Yoga Alliance) utbildad vid Shiva Yoga Peeth och Vinyasa Yoga School Rishikesh, Indien.

Tel: 0763-13 03 99

​E-post: danielsandbergyoga@gmail.com 

 

Jag tycker om att skapa en öppen och personlig atmosfär i mina klasser. Jag vill att du ska komma som du är och känna att du får vara dig själv på mattan. Du behöver inte tro att smidighet eller balans är ett grundkrav när du börjar, men jag vill gärna inspirera dig att lita på din egen förmåga och upptäcka att du är mycket mer än du tror. Du ska känna dig bekväm i din egen kropp och hitta modet för att stanna upp, lyssna inåt och släppa fram den kraft som finns inom dig.

Isse Magnusson

Lärare i yinyoga, vinyasayoga, gravidyoga, restorativeyoga mm.

Tel: 070 361 47 30

​E-post: isse@stuffosteel.se 

Yogan kom in i mitt liv med buller och bång. Jag drabbades av diskbråck och all träning, som jag varit van vid att utföra, föll till golvet. Allt gjorde ont. Så började jag yoga, både hemma och på studio. Till en början vad det ganska plågsamt och framstegen kom långsamt. Men tillsammans med naprapatbehandling, blev den nya "träningsformen" min räddning. Jag säger inte att yoga botar diskbråck, absolut inte. Men för mig hjälpte det.

Idag ser jag inte på yogan som en träningsform längre, det är snarare en livsstil. En livsstil som får mig att känna mig hel. Det är ett samspel mellan kropp, själ och sinne.

Min åsikt är att yoga är bra för alla bara du hittar din yogaform.