top of page

LÄRARNA

fullsizeoutput_39c3_edited_edited.jpg

Latifa Lindberg

Mediyogaistruktör, thaiyogamassage- och acroyogalärare. Certifierad coach. Legitimerad dietist.

Tel: 073 786 83 20

​E-post: latifa.lindberg@icloud.com

Jag har ett passionerat intresse för människors hälsa och utveckling såväl som för att skapa hållbara organisationer. Jag är även certifierad coach inom International coach federation. Min grundprofession är legitimerad dietist och jag har även arbetat som chef och ledare i många år. Idag arbetar jag som dietist på Karolinska sjukhuset samt ledarskapscoachar.

 

I mina klasser strävar jag efter att skapa en trygg och empatisk miljö, där du får möjlighet att landa i dig själv en stund – vara i din kropp i full närvaro. Släppa prestation, lyssna inåt och lyhört göra din mediyoga utifrån din kropps förutsättningar. 

Anna_e_ny_edited.jpg

Anna Eklöf

Lärare i HoliYoga, Hormonyoga, Röstyoga och sound healing.

Tel: 073-616 86 44

​E-post: tillannaeklof@gmail.com 

Anna Eklöf är lärare i HoliYoga och även i metodens hormon- och röstyoga. HoliYoga är en närvarande, mjuk och fysiskt enkel yoga där du kan möta dig själv. Kärnan är att skapa möjligheter för en välmående kropp och själ, oavsett vilka förutsättningar du har. De flesta passen genomsyras av chakrapsykologi och hur allt hänger ihop i kroppens känslor, funktioner och tankar. Genom HoliYogans tekniker kan du öka din medvetenhet kring kroppens signaler så du kan börja vara närvarande och bo i hela din kropp. I HoliYogan återfinns flera av de klassiska yogapositionerna men dessa anpassas ofta för att bli ännu mer varsamma. I ett pass ingår mycket avslappning, närvaro, mantran, chanting och lugna flöden.

104726964_267460474519475_7042247576725053509_n_edited_edited.jpg

Sahara Leigh

Yoga Teacher, Physiotherapist, Masseuse, Ayurvedic Practitioner, Energy Worker, Author, Dancer, Wizard.

Tel: 070 984 24 26
E-post: holisticmojo@gmail.com

 

I love the light bulb moment.  The look on a student’s face when they connect all the dots floating around inside them and finally see the complete picture or themselves!  There is nothing that gives me greater pleasure or pride than being able to assist someone towards that moment.  The body is magical; and frustrating; and amazing; and confusing.  I absolutely LOVE the process of turning what can feel like chaos, into absolute grace!.

 

I started my journey as a Holistic Practitioner in 2002, and over the years I have worn many hats. From Dance, Yoga, to Bodywork, to Traditional Medicine and back; I have worked as both the Healer and as the one being healed. Because of this, I have a large toolbox of modalities that I dig through to assist others in living their full, wildly authentic Lives!

20210603 center peace yoga -106 webb_edited_edited.png

Jenny Israelsson

Studioägare. Intuitiv yogalärare, coach och healer/sound healer. Ursprungliga yogaformer medicinsk yoga, kundaliniyoga och yinyoga. 

Tel: 0708 56 95 20

E-post: jenny@centerpeace .se

För mig handlar yoga om att vara sig själv, i sig själv. Att känna det som rör sig på insidan. Att ge kroppen en chans att "möblera om" sig själv. Att hitta in i sin justering och ursprungliga resonans.

 

Att vägleda mina klienter handlar för mig om space holding. Jag vill erbjuda ett space där du tryggt kan utforska din kropp, själ och ande - allt i ett.

***

Tips! Annat som jag gör:

healingfurniture.se

hangandbreakfast.se

 

Välkommen!

daniel_edited_edited.png

Daniel Sandberg

Hatha och Vinyasa yogainstruktör (RYT500, Yoga Alliance) utbildad vid Shiva Yoga Peeth och Vinyasa Yoga School Rishikesh, Indien.

Tel: 0763-13 03 99

​E-post: danielsandbergyoga@gmail.com 

 

Jag tycker om att skapa en öppen och personlig atmosfär i mina klasser. Jag vill att du ska komma som du är och känna att du får vara dig själv på mattan. Du behöver inte tro att smidighet eller balans är ett grundkrav när du börjar, men jag vill gärna inspirera dig att lita på din egen förmåga och upptäcka att du är mycket mer än du tror. Du ska känna dig bekväm i din egen kropp och hitta modet för att stanna upp, lyssna inåt och släppa fram den kraft som finns inom dig.

_MG_9368Alt2_edited.jpg

Fatima Abaas

Lärare i Medicinsk yoga och Yinyoga.
Yogisk chakraflödesmassage, Regndroppsmassage och Healing.

Tel: 0739 97 54 54
E-post: fatima.abaas@hotmail.com

 

Under mina klasser är min intention att skapa en tillåtande, varm och kärleksfull atmosfär där du kan utforska ditt inre. Jag vill att du ska känna att det är tryggt för dig att stanna upp, känna efter och låta kroppen tala sitt eget språk. Vi blickar inåt, övar oss på att släppa taget, skapa acceptans så att vi kan landa i oss själva och komma i kontakt med den inre livskraften.

IMG_7499_edited.jpg

Jenny Sjöberg

Lärare i yinyoga och vinyasayoga. Livscoach.

Tel: 0735 20 84 12

E-post: FleurMegumi@outlook.com

Jag arbetar till vardags som rektor där jag möter flera personer med svårigheter att hitta en balans i livet – man har ett högt tempo både på arbetet och hemma – vilket kan leda till olika stressrelaterade sjukdomar om man inte skapar balans. Det var orsaken till att jag själv hittade till yogan – jag behövde finna andrum både fysiskt och mentalt.

Min tanke är att man ska kunna delta på mina klasser oavsett vilken erfarenhet du har av yoga då jag erbjuder alternativa övningar för att passa din erfarenhet, dina styrkor eller vad du behöver utveckla. Min ambition är att du ska lära dig känna i kroppen när positionen är justerad för att få in en bra andning.

_MG_9673Alt2.jpg
bottom of page