top of page

MASSAGE-
BEHANDLINGAR

med Fatima

Massagebehandlingar med Fatima

Boka tid genom att höra av dig till: 

fatima.abaas@hotmail.com eller sms 073-997 54 54

Jag förenar ofta mina kunskaper till en individuell behandling där jag kombinerar healing, chakraflödesmassage, regndroppsmassage och essentiella oljor dvs. läkande örter och växter. Det går även bra att boka en specifik behandling som du känner dig dragen till.

Yogisk chakraflödesmassage  

Yogisk chakraflödesmassage är en kraftfull form av energimassage som påverkar människan på alla plan fysiskt, mentalt och emotionellt. Massagen som utförs med olja stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen. Den löser upp spänningar, både fysiska och psykiska och renar kroppen från slaggprodukter.

Regndroppsmassage 

Regndroppsmassage är en kombination av lätt beröring, massage och essentiella oljor. Kraften från de terapeutiska eteriskana oljorna dvs. läkande örter och växter i samspel med massagen rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ.  

 

Healing

Healing behandlar människan på alla nivåer, fysiskt, emotionellt, mentalt, andligt och öppnar för att din kropp ska få chans att harmonisera med själen. Varje behandling är unik och syftar till att läka kropp och själ genom energitillföring. Healing kan hjälpa vid bådefysiska och emotionella åkommor. Det har en avslappnade effekt på nervsystemet och kan därför ha god effekt för sömn och stressreducering. Det kan också ha en positiv effekt vid tillstånd som huvudvärk, muskel och ledvärk, allergier, högt blodtryck, samt emotionella obalanser så som depression och ångest.

Pris 950 kr, 75 min. 

 

Boka tid genom att höra av dig till: 

fatima.abaas@hotmail.com eller sms: ‭073-997 54 54‬

Varmt välkommen!

/Fatima

bottom of page