top of page

PRISER & VILLKOR

Du bokar dig via hemsidan - du betalar med faktura

Vi skickar faktura till din mejl ca 2-3 arbetsdagar efter vi fått din bokning. Fakturan ska vara betald en vecka innan kursstart. Bokar du senare än en vecka innan betalar du så snart du fått fakturan. Vill du delbetala skriver du det i meddelandet vid bokning. Du betalar då halva avgiften innan kursstart och andra halvan månaden efter. 

***OBS! kolla även din skräppost för din faktura då vissa mejlprogram sorterar ut mejl som skickas från system. Vi mejlar fakturorna från ekonomisystemet Fortnox.

Om någon kurs inte skulle starta meddelas du via mejl/sms senast en vecka innan kursstart. Hela kursavgiften återbetalas då om du inte kan byta till annan kurs.

Kvitton = fakturan

Fakturan gäller som kvitto/bokföringsunderlag som du kan lämna till din arbetgivare om du har friskvårdsbidrag. Om din arbetsgivare vill se att du har betalat skriver du ut ett inbetalningskvitto från din bank och bifogar tillsammans med fakturan. Vi kan inte skriva kvitto utöver en redan skickad faktura.

Anmälan är bindande 

Anmälan är alltid bindande. Återbud till kurs/evenemang måste ske via mejl till jenny@centerpeace.se SENAST 10 arbetsdagar före kursstart för att du inte ska bli betalningsskyldig. Endast mot uppvisande av läkarintyg kan vi göra undantag.

Priser

Priserna variera boroende på längd av kurs. Se respektive kurs under Våra tjänster för priser. Det är alltid lägst pris att köpa en hel kurs.

Klippkort (gäller ett år)

Klippkorten gäller på yogapassen (ej gongbad) som är 70-90 minuter. För 120-minuterspass kan du lägga till 50 kr utöver klippet. Betalas kontant eller med Swish. Bokas samma dag via sms till respektive ledareKlippkorten gäller ett år från utfärdat datum.
Pris 10-klippkort: 2.400 kr.

Dropin

I mån av plats kan du droppa in på våra kurser. Bokas samma dag via sms till respektive ledare och betalas kontant eller Swish.

Pris dropin 70/90-minuterspass: 260 kr (ungdom 210kr).

Pris dropin 120-minuterspass: 340 kr (ungdom 270kr).

Presentkort

Du kan köpa presentkort på valfritt belopp hos oss. Dessa gäller ett år från utfärdat datum.

Rabatter

30% rabatt på flera kurser

Du som går flera kurser samtidigt får 30% rabatt på de billigaste kurserna – skriv vilka kurser du går i meddelanderutan när du bokar. Gäller inte workshops, Monthly yoga therapy eller Gongbad.

20% rabatt för ungdomar

Ungdomar under 20 år får 20% rabatt på våra kurser. Gäller på ordinarie kurspris. För att utnyttja rabatten – skriv deltagarens ålder i meddelanderutan när du bokar. 

Epassi

Vi är anslutna till Epassi. Boka kursen som vanligt via hemsidan och skriv vilket belopp du vill betala med Epassi. Om det återstår något belopp fakturerar vi dig för detta. Därefter registrerar du ditt köp direkt hos Epassi. Vi får en bekräftelse från dem när köpet är registrerat. Gäller endast på ordinarie pris. Vid rabatterade priser registrerar du ordinarie pris hos Epassi då de tar en provisionsavgift.

 

Ta igen missade yogatillfällen

Du kan ta igen missade tillfällen på passen enligt schemat som rullar varje vecka. OBS! gäller endast under din pågående kurs. Skicka ett sms till ledaren för passet och meddela ditt namn och vilken kurs du går på annars. Anmäl dig även till ledaren på plats då du kommer. Du behöver inte meddela frånvaro. 

 

Integritetspolicy 

Personuppgifter

Centerpeace yoga AB, org nr 559069-5739, Mekanikervägen 13, 146 33 Tullinge, e-post jenny@centerpeace.se är personuppgiftsansvarig för behandling av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kan komma att behandlas i syfte att upprätthålla kundrelationen och för marknadsföringsändamål av Tullinge yogacenter. Du kan begära att personuppgifter rättas, tas bort eller meddela om du inte vill att uppgifter ska användas för direktmarknadsföring.

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny förordning som gäller i hela EU och ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL) den 25 maj 2018.

Den nya lagen innebär att kraven på hur vi som företag hanterar personuppgifter skärps. Därför vill vi nu informera dig som kund dels om hur vi hanterar, skyddar och använder de uppgifter som vi får in från dig som kund hos oss men även vad du som kund har för rättigheter.

Vad vi lagrar

Vi lagrar och hanterar uppgifter om namn, adress, personnummer, e-postadress och telefonnummer för att kunna skicka fakturor för köp som du som kund gör hos oss. Vi ber om ditt personnummer för att kunna ha med det på fakturor då arbetsgivare ofta vill ha med det på fakturor för att du ska kunna utnyttja ditt friskvårdsbidrag.

Vi använder uppgifter som e-post för att kunna skicka ut information om erbjudanden och annan nyttig information likt denna.

Vi ger INTE dina uppgifter vidare.

Din rätt till dina personuppgifter

- Du har alltid rätt att ta del av vilka uppgifter vi har om dig och hur vi hanterar dessa.

- Du har alltid rätt att få dina uppgifter rättade om något inte stämmer.

- Du kan när som helst be att dina personuppgifter tas bort.

bottom of page