top of page

SOUND BATH - HEART ACTIVATION

SÖNDAG
29 NOVEMBER

kl. 18:45-20:15

Välkommen att låta dig stillas och samtidigt aktiveras i hjärtat av ljudens magiska klanger och vibrationer.

I denna tid då mycket rädslor och oro rörs upp behöver vi låta oss vila och tillåta oss att släppa taget om dessa, inombords, begränsande tillstånd. De begränsningar som sker i det yttre just nu kanske driver upp känslan av att bli hindrad. Men hur kan vi istället vidga rymden i våra hjärtan och expandera inombords. Att passa på att blicka inåt och låta oss glittra till i längtan och visionen av en bättre värld. Vi börjar i vår lilla inre värld och det blir så småningom speglingar i det yttre. 

Vad finns för drömmar där inne som kanske tidigare inte fått tid och utrymme att drömmas? Under denna klang-stund sätter vi intentionen att öppna våra hjärtan för en ljusare framtid - där alla drömmar får plats. I en tid av kaos finns också alla möjligheter. Så vad vill du skapa, vad lägger du ditt fokus på?

Vi inleder med några enkla rörelser för att lättare kunna landa i vila på mattan. Du behöver inga förkunskaper av varken yoga eller sound healing för att kunna delta. Efter klangen är du välkommen att stanna för en kopp te, stilla reflektion och om man vill dra något Oracel-kort. 

SÖNDAG 29 NOVEMBER KL 18:45-20:15
Pris: 350 kr (swishas till 0708569520 för att bekräfta din plats)
Ledare: Jenny Israelsson
Max 10 platser i ett rum som är 100 kvm = 10 kvm/person = ingen trängsel och vi har bra ventilation.

BOKA: här nedan via knappen eller skicka ett sms till Jenny 0708569520.

Varmt välkommen!

De balanserande ljuden

Vid Sound Healing använder jag kristallskålar, kristallpyramider och gongar. Du som deltagare ligger ner, slappnar av och låter ljudens vibrationer skölja igenom dem. 

Släpp oro

Sound Healing är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne. Det kan hjälpa oss släppa djupt liggande spänningar/blockeringar och därmed vitalisera både kropp och sinne efteråt. Vi kan släppa stress och oro och komma till en plats i oss själva där vi kan uppleva stillhet och självtillit. Det kan hjälpa oss i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar oss från vår drivkraft.

Fysisk påverkan

Rent fysiologiskt påverkar vibrationerna från instrumenten svängningen i våra kroppar. Vi har alla vår unika frekvens. Tankar, känslor och beteenden påverkar frekvensen i kroppen. När vi är stressade eller ur balans i vårt system är vår resonans i kroppen också ur synk. Vibrationerna från instrumenten "stämmer om kroppens svängning" och återställer den till sin ursprungliga frekvens som är hälsa och ett väl fungerande signalsystem mm. Dessa ljud påverkar oss på cellnivå.

 

Unik upplevelse

Upplevelsen är unik för varje individ men efter Sound Healing brukar många känna sig ”renade” till kropp, sinne och själ och på så vis bli boostade med deras kraft och kreativa förmåga.

bottom of page