top of page
fullsizeoutput_33c9_edited_edited.jpg

Yogamassage för par/vänner

Lugna och mjuka upp kroppen genom yogastretch tillsammans med din vän eller partner.

YOGAMASSAGE FÖR VÄNNER ELLER PAR

Två separata tillfällen. Ni kan välja att boka båda eller var för sig.

LÖRDAG
1 OKTOBER

kl 10:00-12:30

LÖRDAG
29 OKTOBER

kl 10:00-12:30

Välkommen till en workshop präglad av nyfikenhet, avslappning och påfyllnad av energi. Ett tillfälle att göra något kul tillsammans samtidigt som ni kommer att hjälpa varandra att lösa upp spänningar i till exempel nacke, axlar och ländrygg. Yogamassage utförs i par.

 

Vad är yogamassage 

Yogamassagen i denna workshop kommer att utövas i mjuka, lediga kläder och utan olja, på en matta på golvet. Vi använder filt och bolster för att stötta och hålla oss varma och bekväma. Kroppen tänjs ut mjuk och harmoniskt med hjälp av yogastretchningar och tryck med handflator, tummar, underarmar, knän och armbågar längs med kroppens meridianer och dess punkter. Vi kommer att lära oss väldigt grundläggande handgrepp och stretchar och därför behöver ni inte ha några förkunskaper.

 

Yogamassage lugnar kroppen genom att aktivera det parasympatiska nervsystem. Några effekter av parasympatikus är att hjärtverksamheten minskar, blodtrycket sjunker, nivån av stresshormoner sjunker, ”må-bra”-hormonet oxytocin ökar och kroppens läkningsprocesser förbättras.

Kommer du med din partner kan detta vara något som ni sedan kan fortsätta använda i vardagen. Men det går lika bra att komma med en vän.

Yogamassagens ursprung

Yogamassage har utövats och lärts ut i Thailand i mer än 2500 år och kommer ursprungligen från Indien. Den utövades i templen och spreds sedan till en mer folklig tradition för att klara av till exempel hårt jordbruksarbete. Det finns många olika skolor inom yogamassagen.

 

Investering

395 kr/person. Fakturas till din mejl.

Anmäl er i par och meddela om ni vill bli fakturerade separat.

Ledare: Latifa Lindberg

Plats: Centerpeace yoga, Mekanikervägen 13, plan 4, Tullinge

Det här är Latifa

Latifa är yogamassage- och acroyogalärare och mediyogaistruktör. Latifa har ett passionerat intresse för människors hälsa och utveckling såväl som för hållbara organisationer och är även certifierad coach inom International coach federation samt handledare i UL (Utvecklande ledarskap). Latifas grundprofession är legitimerad dietist och hon har även arbetat som chef och ledare i många år. Idag arbetar Latifa som dietist inom Rehab samt jobbar som konsult inom ledarutveckling.

 

I sina klasser strävar Latifa efter att skapa en trygg och empatisk miljö, där du får möjlighet att landa i dig själv en stund – vara i din kropp i full närvaro. Släppa prestation, lyssna inåt och lyhört göra övningarna utifrån din kropps förutsättningar. 

bottom of page