top of page
20210603 center peace yoga -59 webb.jpg

GONGBAD -
SOUND MEDICINE - LJUDRESA

Låt dig boostas och balanseras av ljudens magiska vibrationer och frekvenser.

SOUND MEDICINE/LJUDRESA

VI ERBJUDER GONGBAD PÅ PLATSER SOM DU FÖRESLÅR.

Välkommen med din förfrågan till jenny@centerpeace.se

Vid Sound Medicine använder jag kristallskålar, kristallpyramider och gongar. Du som deltagare ligger ner, slappnar av och låter ljudens vibrationer skölja igenom dem. 

De balanserande ljuden

Sound medicine är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne. Det kan hjälpa oss släppa djupt liggande spänningar/blockeringar och därmed vitalisera både kropp och sinne efteråt. Vi kan släppa stress och oro och komma till en plats i oss själva där vi kan uppleva stillhet och självtillit. Det kan hjälpa oss i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar oss från vår drivkraft.

Fysisk påverkan

Rent fysiologiskt påverkar vibrationerna från instrumenten svängningen i våra kroppar. Vi har alla vår unika frekvens. Tankar, känslor och beteenden påverkar frekvensen i kroppen. När vi är stressade eller ur balans i vårt system är vår resonans i kroppen också ur synk. Vibrationerna från instrumenten "stämmer om kroppens svängning" och återställer den till sin ursprungliga frekvens som är hälsa och ett väl fungerande signalsystem mm. Dessa ljud påverkar oss på cellnivå.

 

Unik upplevelse

Upplevelsen är unik för varje individ men efter Sound Medicine brukar många känna sig ”renade” till kropp, sinne och själ och på så vis bli boostade med deras kraft och kreativa förmåga.

bottom of page