top of page
_MG_9673Alt2_edited.jpg

CENTERPEACE

Centerpeace är en plats för genuin och närvarande yoga med fantastiska lärare, sound healing, healing och mer. Det där ”mer” får organiskt växa fram. Hjärtvisionen jag har är mänskligt och lekfullt skapande, i vilken form det än må vara. Där vi får kontakt med själen och livet i oss. Centerpeace är en plats för inre frid och glädje, en plats för återupptäckande av din inre skatt och din livsessens.

Efter tio år som Tullinge yogacenter byter vi nu skepnad och flödar in i Centerpeace. Välkommen du också att möta ditt center peace!

Jenny Israelsson,

Studioägare

OM OSS

Vi på Centerpeace vill att du ska känna dig trygg att komma till oss. Vi är ett varmt och opretentiöst gäng med många års erfarenhet av yoga och andra själs- och självutvecklande traditioner. Vår målsättning är att med värme och medkänsla vägleda och inspirera dig i din yoga som ofta innebär din inre resa.

 

Du behöver inte vara vig för att yoga. Yogan är ett redskap för att kunna njuta av din kropp och ditt sinne och hela dig. Hos oss tränar du i din egen takt, lyssnar till just dina behov, möjligheter och begränsningar. Yoga är ett förhållningssätt och en vacker väg till att möta sig själv bortom dömanden och värderingar.

 

Hjärtligt välkommen – såväl nybörjare som van yogi!


press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6
bottom of page