_MG_9136Alt2_edited_edited_edited.jpg

SOUND HEALING mm

Aktuella workshops, sound healing och retreats under våren 2021.

De balanserande ljuden

Vid Sound Healing använder jag kristallskålar, kristallpyramider och gongar. Du som deltagare ligger ner, slappnar av och låter ljudens vibrationer skölja igenom dem. 

Släpp oro

Sound Healing är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne. Det kan hjälpa oss släppa djupt liggande spänningar/blockeringar och därmed vitalisera både kropp och sinne efteråt. Vi kan släppa stress och oro och komma till en plats i oss själva där vi kan uppleva stillhet och självtillit. Det kan hjälpa oss i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar oss från vår drivkraft.

Fysisk påverkan

Rent fysiologiskt påverkar vibrationerna från instrumenten svängningen i våra kroppar. Vi har alla vår unika frekvens. Tankar, känslor och beteenden påverkar frekvensen i kroppen. När vi är stressade eller ur balans i vårt system är vår resonans i kroppen också ur synk. Vibrationerna från instrumenten "stämmer om kroppens svängning" och återställer den till sin ursprungliga frekvens som är hälsa och ett väl fungerande signalsystem mm. Dessa ljud påverkar oss på cellnivå.

 

Unik upplevelse

Upplevelsen är unik för varje individ men efter Sound Healing brukar många känna sig ”renade” till kropp, sinne och själ och på så vis bli boostade med deras kraft och kreativa förmåga.

_MG_9118Alt2.jpg