top of page
tentsile_bab95a_edited.jpg

HÄNG-RETREAT

Magiskt sommar-häng omfamnad av naturen och havet med svävande övernattning...

3-4 augusti 2024

Välkommen till ett par stilla dagar i Grödinges sköna natur! Du får njuta av gongbad i hängmatta utomhus, yoga, bad i havet, bara-vara-stunder och kvällsceremoni vid elden. Stilla tystnad eller mysiga samtal, vilket du än föredrar. Du övernattar i delat trädtält eller eget rum i huset. Tillgång till alla bekvämligheter inne i huset. Alla måltider ingår.

Du välkomnas på lördagseftermiddagen med ett avslappnande gongbad i hängmatta bland träd och blåbärsris. Därefter "checkar du in" i ditt trädtält eller rum. Eftermiddagen lämnas öppen för fika, bad i havet och fritt att hänga runt tillsammans eller själv beroende på ditt önskemål. Vi äter middag tillsammans och landar in i kvällen med t ex bastu, brasa eller meditation.

Vi väcker kroppen morgonen därpå med skön enkel yoga utomhus om vädret tillåter. Därefter blir det mumsig frukost i trädgården. Förmiddagen är till för dig att hänga runt fritt; bada, vila i hängmatta, samtala med de andra eller vara i tystnad. Efter lunchen samlas vi för en avslutande cirkel och meditation.

Lördag 3 augusti kl 14:00 – söndag 4 augusti kl 15:00

 

Ungefärligt upplägg som anpassas efter väder, vind och gruppens flöde:

Lördag:

Kl 14:00 - Gongbad i hängmattor

Fika

Checka in i tält/rum

Bara-vara-tid; bada i havet, promenera, samtal/tystnad

Middag

Bastu/eldceremoni/meditation

Söndag:

Morgonyoga

Frukost

Bara-vara-tid; sola/bada, promenera, samtal/tystnad, hängmatta

Lunch

Avslutande cirkel och meditation.

Checka ut (ca kl 15:00)

Allt ingår i priset

Alla aktiviteter ingår i priset. Övernattning i 3-manna/2-manna trädtält som du delar med EN annan person. Bäddat med ullmadrass, lakan, täcke och kudde. I huset finns två sovrum till ert förfogande ifall några hellre vill sova i vanlig säng (dubbelsängar).

Alla måltider ingår; fika, snacks, middag, frukost och lunch.

Retreatet äger rum på min skogstomt i Grödinge. Alla har tillgång till wc och dusch inne i huset. Vi siktar på sol och att vara utomhus för alla aktiviteter men vid regn kan vi vara inne.

Kostnad 2.495 kr/person. Bokningsavgiften om 500 kr swishas till 0708569520 när du fått bekräftelse om plats. Resterande belopp betalas senast 6 juli 2024.

Boka med sms till 0708569520 senast 6 juli 2024. 

Meddela ev allergier vid bokning. Det finns tre katter i hushållet.

Max 6 deltagare för retreatet då det finns 3 tält (2 personer i vardera tält). Om någon vill sova i vanlig säng finns 2 sovrum till ert förfogande inne i huset.

Hör av dig om du har frågor.

Varmt välkommen!

/Jenny Israelsson

bottom of page